Profil

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Breinholt A/S støtter Knæk Cancer

Byggefirmaet Breinholt A/S har 20 års erfaring og speciale i byggeri af institutioner, bolig og erhverv/udlejningsejendomme og står således for opførelse af byggeri og udlejning på flerårige lejekontrakter.

Vi ser os selv som et seriøst og kvalitetsbevidst entreprenørfirma, der fra dag 1. aldrig er gået på kompromis med kvalitet.

Vi tilbyder individuelle skræddersyede og nøglefærdige løsninger der dækker hele processen – opført i totalentreprise eller delentreprise.

Med vores erfarne og kvalitetsbevidste mandskab, er vi i stand til at udføre opgaven, idet vi har alle faggrupper i huset , vi har samarbejde med nogle af landets førende tegnestuer til at udfærdige dit projekt, fra den første tegning, udgravning, kloaktilslutning, opbygning af huset med opsætning af inventar mv. til aflevering af et nøglefærdigt byggeri.

Vi bestræber os altid på af levere arbejde i høj kvalitet til priser der kan konkurrere, vi gør en dyd i at gøre alt, hvad der står i vor magt til at overholde vores aftaler, betingelser og leveringstider.

Vi er naturligvis tilsluttet Dansk håndværk garantiordning.